Wysłany: 24 Sierpień 2011, 19:38
Punk widzenia zależy od... wiemy czego z Marvelową Cobrą to też może być różnie zależy na jaki kostium się zwróci uwagę.
Tak to nie jest zwykła Kobra, ale ta sama postać przywdziała również strój królewskiej kobry. Zresztą mam jakiś sentyment do Serpent Society
Jednak wywnioskować też można że jedna częsć forumowiczów jest
bardziej przywiązana do ''Marvel Universe'' natomiast ta druga garstka
do'' DC Univers''.
Niestety ale to nie ta sama postać Messmero w Watchmen mieliśmy Nite Owla tłumaczonego na Nocnego Puchacza a tu mamy do czynienia z Owlmanem czyli odpowiednikiem Batmana z innego Ziemi.
Owl to bardzo dziwna postać nie znam jego genezy stąd pytanie dlaczego potrafi latać ?
Parę miechów temu coś tam z nim czytałem i nie mogłem się nadziwić jego zdolności latania na płaszczu dlatego wolę Owlmana za kilka fajnych epizodów, ale generalnie też jakoś za nim nie przepadam przez wzgląd na pomysł z innymi Ziemiami.
_________________ ''Ma mroczna dusza metamorfuje-
Odczuwam rozkosz, cierpienie czuję...
Tańczyłem z życiem, uczyłem dzieci...
Teraz odchodzę w objęcia śmierci...
Życie dać śmierci - to jest pokusa,
w krwawych pieszczotach tchnąć w Sukkubusa...''
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum